Diensten

Kennis & kwaliteit

Door onze verregaande kennis van het inrichten van netwerkinfrastructuren, zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Onze diensten

Door continue scholing en training van de werknemers binnen ons bedrijf is Storm Connect in staat u de meest moderne technieken aan te bieden. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst.

22_Storm_Glasvezel

Single- en multimode glasvezelbekabeling

Glasvezel is een haarfijne vezel van glas. Het transporteert licht en signalen (data) betrouwbaar en storingsvrij met hoge snelheid over grote afstanden.

Meer informatie
22_Storm_Koperbekabeling

UTP/FTP/SFTP Koper bekabeling

ICT- en/of industriële apparatuur als straal, wifi verbindingen, besturing en alarminstallaties koppelen we automatisch zodat ze aangestuurd kunnen worden.

Meer informatie
22_Storm_IP_telefonie

(IP-)telefonie

Meer informatie
22_Storm_Elektro

Elektrotechnische installaties

Meer informatie
22_Storm_Cabling

In- en outdoor bekabeling

Meer informatie
22_Storm_IP

IP-gerelateerde systemen

Meer informatie
22_Storm_Straalverbinding

Straalverbindingen

Meer informatie

Aanvullende diensten

Storm Connect kan u een uitgebreid pakket bieden voor onder andere op IP gebaseerde camerasystemen. Wij werken in samenwerking met eveneens gespecialiseerde partners. Ook algehele installaties compleet met soft- en hardware behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt er onder onze supervisie gebouwd en geïmplementeerd zodat u slechts één aanspreekpunt hebt.

Gemeente-Rotterdam-StormPathé Storm ConnectLKQIHUBAlewijnse-Logo