Netwerk en apparatuur voor IHUB

Over IHUB

IHUB is een overkoepelend orgaan voor alles rondom specialistische zorg voor kinderen. Bij IHUB worden jeugdzorg, speciaal onderwijs en jeugd-ggz onder één dak vormgegeven.

De werkzaamheden

Bij de verschillende vestigingen van iHub en de scholengemeenschap Horizon leggen we de communicatie-infrastructuren voor digiboards, het digitaal lesgeven, de wifi etc. Alles hangt natuurlijk aan een netwerk. Het is dan ook aan ons de taak dat het werkt. Die taak kun je ons wel toevertrouwen.

Natuurlijk moet de techniek werken, maar minstens net zo belangrijk is het feit dat bewoners en kinderen geen last ervaren van onze installateurs. Ons team van gespecialiseerde professionals is zich hier bewust van en zorgt ervoor dat de zorg op één staat.

ihub
“Storm Groep is een betrouwbare partner van onze afdeling ICT binnen de organisatie IHUB. Via korte lijnen zorgt Storm groep voor uitvoering van diverse opdrachten. Van controle van netwerkpoorten tot het volledig opleveren van een nieuwe locatie of glasvezelnetwerk. Storm groep kent onze doelgroep en denkt hierbij goed mee over de noodzakelijke oplossingen en op welke manier dit geïmplementeerd kan worden. Door de goede samenwerking is er altijd vertrouwen in een succesvolle oplevering.”
Ronald Leloux – Teamleider Servicedesk en Werkplekbeheer IHUB Service Centrum
IHUB

Andere projecten

Storm Connect is een zwakstroom bekabeling bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de communicatieve infrastructuren. Hierbij moet men denken aan:

Communicatie-infrastructuren naar de standaard van Pathé

Meer informatie

Alle vestigingen van LKQ Europe naar de juiste standaard

Meer informatie