Communicatie-infrastructuren naar de standaard van Pathé

Pathé

Pathé is de grootste bioscoopketen van Nederland. Met Storm Connect zijn wij de vaste partner van Pathé voor alles wat met het netwerk te maken heeft.

De werkzaamheden

De standaard van Pathé ligt hoog. Bij iedere vestiging van de bioscoopketen moeten glasvezelinfrastructuren aan deze standaard voldoen. De wifi, kassa’s en alle andere communicatie-infrastructuren moeten altijd werken. Daarom is Storm Connect de vaste partner voor alles wat met het netwerk te maken heeft, voor de audiobekabeling en de complete wifi-omgeving. We zorgen ervoor dat iedere bioscoop uniform wordt ingericht. Dit doen we natuurlijk niet alleen. We werken samen met een elektrotechnisch aannemer, een bouwkundig aannemer, iemand

die de luchtbehandeling doet, etc. Als wij vervolgens een bioscoop opleveren, zorgen we dat de film draait, de kassa werkt en de WiFi het doet. Klanten van Pathé zien ons werk niet, maar merken wel dat het ertoe doet. Communicatie-infrastructuren moeten ten alle tijden werken. Daarom kan Pathé voor iedere technische uitdaging bij ons terecht. Wij verzorgen het onderhoud van deze systemen, maar voorzien dus ook nieuwe vestigingen van goede glasvezelinfrastructuren zodat de bioscoopbezoeker een heerlijk zorgeloze middag of avond beleeft.

Pathe_logo
“Vanuit Pathé werken we al vele jaren succesvol en met veel plezier samen met Storm Connect. Het is écht een partner die begrijpt dat kwaliteit voorop staat, en die altijd meer levert dan je verwacht om je op een positieve manier te verrassen. We hebben samen nieuwe Pathé theaters gebouwd (waarbij Storm verantwoordelijk was voor de IT-bekabeling), onderhoud gedaan op bestaande locaties, wifi-oplossingen geïmplementeerd – maar ook ‘ad-hoc’ ondersteuning gekregen bij storingen. Wij weten inmiddels al vele jaren; als Storm bij een project betrokken is… dan komt het gewoon goed! ”
Wouter Gaarenstroom – Manager IT
Pathé

Andere projecten

Storm Connect is een zwakstroom bekabeling bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de communicatieve infrastructuren. Hierbij moet men denken aan:

Netwerk en apparatuur voor IHUB

Meer informatie

Alle vestigingen van LKQ Europe naar de juiste standaard

Meer informatie