Alle vestigingen van LKQ Europe naar de juiste standaard

LKQ Europe

LKQ Europe is een toonaangevende distributeur van automotive aftermarket-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en industriële voertuigen in Europa.

De werkzaamheden

In België en Nederland brengen wij alle vestigingen van LKQ Europe naar een hoge standaard. Die standaard hebben we gezamenlijk met LKQ Europe ontwikkeld. Netwerken upgraden, magazijnen digitaliseren en het voorraadbeheer op orde brengen, daar moet natuurlijk een serieus netwerk aan ten grondslag liggen. Als Storm Connect verzorgen we deze trajecten bij de verschillende vestigingen van A tot Z.

Denk hierbij aan nieuwe bekabeling van het wifi netwerk en de montage van nieuwe apparatuur. We leggen eerst het nieuwe netwerk neer en zorgen dat deze optimaal werkt. Vervolgens halen we de oude netwerken eruit. Zo heeft de eindgebruiker geen last van de overstap. We hebben speciaal voor LKQ een team ingericht zodat we snel en effectief te werk kunnen gaan.

2560px-LKQ_Europe_Logo.svg
“Je kan de mannen van Storm om een boodschap sturen en er zeker van zijn dat het opgelost wordt. Kwaliteit staat bovenaan en worden geen consessies op gemaakt. Het project wordt volledig van begin tot eind geregeld door Storm. Ook de ongeplande werkzaamheden is altijd wel tussendoor te regelen. Na 20 jaar ben ik ze wel zat aan het worden maar ik kan niets beters vinden. ”
Marc van Buuren – Network Operations Manager for Europe LKQ Europe
LKQ Europe

Andere projecten

Storm Connect is een zwakstroom bekabeling bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de communicatieve infrastructuren. Hierbij moet men denken aan:

Netwerk en apparatuur voor IHUB

Meer informatie

Communicatie-infrastructuren naar de standaard van Pathé

Meer informatie